Accessoire voor heren

zegelring voor heren bij bylydian.nl

Hi beste lezer, ben je op zoek naar nieuwe sieraden voor jezelf, vader, broertje of opa? Dan ben je aan het juiste adres. In deze blog wordt er verteld welke varianten beschikbaar zijn en de meest populaire wordt al besproken. Deze blog is in samenwerking met bylydian.nl geschreven.

Het aanschaffen van zegelringen voor heren

Zegelringen voor heren, iedereen kent deze ringen wel. Deze ringen hebben een lange geschiedenis. De Grieken gebruikten zegelringen voor heren voor speciale dagen en gelegenheden.

De Grieken konden de bepaalde kennis en macht van een ander inschatten op basis van de kleur, grootte, symbool en uiterlijk van de zegelring. De zegelring werd alleen door belangrijke personen gedragen.

Tegenwoordig worden deze ringen door iedereen gebruikt. Er zijn verschillende soorten, maten, kleuren e.d. beschikbaar. Een van de belangrijkste eigenschappen van nu is: de bedoeling van de ring.

De ring heeft anno 2020 geen vaste betekenis meer. Sommige families hebben nog een familiewapen op de ringen en deze ringen gaan van vader naar zoon en vervolgens weer naar kleinzoon. De oudste zoon of meerdere zonen krijgen deze ring op hun 18e verjaardag.