BHV Ede

Een BHV of bedrijfshulpverlener, is een noodzakelijke functie in iedere organisatie. Dit geldt zowel op kantoren als bij vrijwilligersorganisaties. Je kunt een cursus BHV Ede volgen aan de Galvanistraat. Hier zit het cursuscentrum van G4S veiligheidstrainingen in Ede. Een BHV Ede cursus kan voor jouzelf handig zijn als werknemer, maar ook je werkgever kan er baat bij hebben dat je een BHV cursus volgt. BHV Ede heeft meerdere varianten voor de trainingen in BHV. Er is uiteraard de basis BHV Ede cursus, zowel voor de eerste keer als voor de herhalingstraining. Daarnaast zijn er strategisch en operationeel BHV cursussen en een training voor ploegleider BHV.

Strategisch en operationeel BHV

Een BHV strategisch en BHV operationeel is allebei net iets anders. Beide besteden aandacht aan de communicatie, iets dat ook terugkomt in de BHV Ede cursus. Bij BHV operationeel leer je daarnaast over de relevante wetgevingen en wordt aandacht besteed aan evaluatie en nazorg. Je leert plannen en risicoanalyses uit te voeren. Tot slot geef je operationeel leiding na het behalen van je BHV operationeel. BHV strategisch zorgt daarentegen voor het opstellen en bijhouden van oefenplannen en het coördineren van ontruimingen. Ook word je hierbij opgeleid om leiding te geven aan BHV’ers. Bekijk alle BHV Ede cursussen hier.

Ploegleider of basis BHV

Een ploegleider BHV heeft net iets meer verantwoordelijkheden dan een BHV’er. Er wordt zowel in de basis BHV als in de ploegleider BHV cursus aandacht besteed aan dezelfde onderwerpen, zoals communicatie en alarmering. Maar het heet niet voor niets ploegleider. De locatie voor BHV Ede cursussen biedt genoeg klaslokalen, heeft een restaurant en heeft verschillende binnenruimtes en een buitenruimte waar situaties geoefend kunnen worden. Bekijk BHV Ede hier.