Een twee delige ladder


Om de goten of ramen op de tweede verdieping om schoon te maken, kocht ik een twee delige ladder. Daar dit geen wekelijkse klus is, hoef ik niet meer de ladder te lenen van pa of de buurman. Nee, hiermee geniet ik van de vrijheid om uw eigen klusjes uit te voeren volgens mijn eigen planning en gebruik ik hem nu ook voor tuinwerken.

De tweedelige ladders hebben twee werk standen: één als verlengladder (uitschuifbaar voor een hoger bereik) of als trap (verdeeld in 2 keer dezelfde treden). Sowieso koos ik een compact, gebruiksvriendelijk ontwerp met de kwaliteit, veiligheid en het bereik van een traditionele 2-delige verlengladder. Dankzij het compacte ontwerp kan hij makkelijk in de garage of schuur.

Smart level Systeem

Omdat ik toch geen held ben ik de lucht, koos ik een twee delige ladder, uitgerust met het Smart level Systeem: deze staat steeds stabiel dankzij een ingebouwde mechaniek die hoogteverschillen wegwerken en de ladder onmiddellijk waterpas plaatst.
Dit veiligheidssysteem is zelfs verplicht voor professionele ladders, dus waarom zou ik , als handige harry, niet zorgen voor mijn eigen veiligheid!