Elektrische lineaire actuator zelf samenstellen

MParts

Toen wij op zoek waren naar een actuator zijn we al snel terecht gekomen bij M Parts. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige mechanische oplossingen voor installaties in verschillende industrieën. Zij zijn er voor je vanaf het eerste ontwerp tot de nazorg. Het hele traject van advies, levering en montage kunnen zijn voor hun rekening nemen. Dus ook voor een actuator hebben zij alle kennis in huis om te adviseren over de juiste variant voor onze installatie.

Actuator

Drie typen actuators

M Parts heeft drie typen lineaire actuators in het assortiment. De verschillen zitten in de kracht en de slag. Op de website vind je een handige grafiek met de overbrengingsverhoudingen van de verschillende types. Ook vind je hier alle technische specificaties. In ons geval voldeden de standaard types niet. Wij waren op zoek naar maatwerk. Hiervoor heeft M Parts een handige tool, de actuator configurator. Je vult je wensen in het formulier en stuurt dit naar M Parts. Zij nemen vervolgens contact met je op om dit te bespreken en op die manier kun je vrij eenvoudig jouw actuator samenstellen. 

Wij zijn erg tevreden over de geleverde producten en de service. We zullen zeker vaker producten afnemen bij dit bedrijf.