Het mooiste rouwboeket

Een rouwboeket kunt u online bestellen bij Afscheid met Bloemen. Wij werken samen met diverse ervaren en gerenommeerde bloemisten door heel Nederland. Gedreven door hun passie stellen zij het mooiste rouwboeket voor u samen. Dit is een op maat gemaakt boeket dat voldoet aan uw wensen of die van uw overleden dierbare.

Samenwerking tussen gerenommeerde bloemisten

Afscheid met Bloemen is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde bloemisten die al jarenlang boeketten samenstellen voor klanten. Op onze website treft u een overzichtspagina met onze collectie rouwboeketten. Als u niet goed weet welk boeket het beste bij de uitvaart past, kunt u altijd een van de bloemisten bellen of bezoeken. Iedere bloemist die met ons samenwerkt, heeft een jarenlange ervaring. Hij weet dan ook hoe hij u in deze moeilijke periode van dienst kan zijn.

Rouwboeket aanschaffen?

Wilt u bij ons een rouwboeket aanschaffen? Als u voor 12.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag of op een dag naar keuze geleverd door de uitvaartbloemist. Vergeet niet om bij uw bestelling de aanvangstijd van de condoleance of dienst te vermelden, zodat wij uw bestelling op tijd kunnen leveren. Onze chauffeurs bezorgen bij elk uitvaartcentrum of privéadres. Wij garanderen een leveringsgarantie van 100 procent.