Hoe krijg je jouw kantoor netter?


Het is een bekend probleem onder bedrijven, kantoren die niet georganiseerd zijn en er niet netjes uitzien. Wanneer een bedrijf groeit, is de kans groot dat het aantal spullen binnen het kantoor ook toeneemt. Wanneer je hier niet genoeg opslag voor hebt, kan het snel gebeuren dat jouw kantoor er slordig uit gaat zien. Daarom vertelt deze blogs hoe jij met de ruimte die je hebt jouw kantoor toch netjes kunt houden.

Lockers

Lockers zijn een goede manier om kleinere dingen in op te slaan. Dit is vooral handig voor jouw personeel. In plaats van dat zij hun spullen op hun bureau laten slingeren, kun je ervoor zorgen dat zij hun spullen in lockerkasten stoppen. Op deze manier wordt jouw kantoor gelijk een stuk netter en oogt alles wat professioneler. Er zijn meerdere plekken online waar je lockers kunt aanschaffen. Je kunt nu ook zelfs online lockers kopen.

Regelmatig uitzoeken

Naast lockers kun je er ook voor zorgen dat jij en je medewerkers regelmatig de spullen op kantoor uitzoeken. Het is namelijk heel goed mogelijk dat heel veel rondslingerend materiaal niet meer gebruikt gaat worden. Wanneer je hier regelmatig aandacht aan besteedt, kun jij jouw kantoor netter houden.

Opslagkamers

Je kunt ook bepaalde ruimtes vrij houden voor opslag van materiaal dat niet dagelijks gebruikt wordt. Op deze manier hoef je niks weg te gooien, maar is alles wel netjes weggestopt. Wanneer jij dan klanten over de vloer hebt, ziet het kantoor er alsnog netjes uit omdat alle troep uit het zicht ligt. Het is dan wel belangrijk dat de ruimte niet te veel opvalt en dat de spullen binnen de ruimte dus ook niet opvallen.