Kies een rijschool die bij je past


Wil je een rijbewijs halen en ben je op zoek naar een ervaren rijschool Eindhoven? Kijk dan eens op de website van Rijschool Dekker wat er bij hen allemaal mogelijk is. 

Hoog slagingspercentage

Rijschool Dekker is de oudste rijschool van het land maar dat wil zeker niet zeggen dat ze niet met hun tijd meegaan. Je kunt er terecht voor alle verschillende rijbewijzen voor diverse voertuigen. De rijschool kent een hoog slagingspercentage omdat ze de leerlingen pas op examen laten gaan als ze daar daadwerkelijk aan toe zijn. Zo wordt de kans dat jij de eerste keer slaagt alleen maar groter en dat is zeker een pluspunt. 

Rijschool voor verschillende opleidingen

Rijschool Dekker verzorgt naast de reguliere rijopleidingen ook speciale cursussen zoals een antislipcursus of een opfriscursus. De cursussen worden aan zowel individuele deelnemers als groepen gegeven. Heb je als bedrijf een aantal chauffeurs in dienst die wel een extra cursus kunnen gebruiken dan is het ook mogelijk dat zij deze gelijktijdig volgen. 

Win altijd eerst informatie in

Als je niet goed weet of deze rijschool voor jou geschikt is kun je ook eerst de nodige informatie inwinnen. Je kunt ze bellen of mailen of het contactformulier invullen dat je op de website vindt. Het is ook mogelijk je op te geven voor een speciale infomiddag. Op zo’n middag kun je kennismaken met de rijschool en de mensen die er werken en hun manier van lesgeven. Tevens volg je die middag een gratis proefles zodat je meteen weet of dit iets voor jou is. 

Kies een goed lesplan

Naast de praktijklessen kun je bij Rijschool Dekker ook terecht voor theorielessen. Omdat niet iedereen even snel of makkelijk leert kan er een goed lesplan voor je opgesteld worden zodat jij de beste kans van slagen hebt.