Klaar voor de zomer met fitness in Deventer!

fitness in Deventer

Ik ben al heel lang bezig met sporten en diëten omdat ik graag wil afvallen, maar vond dit wel erg moeilijk om in mijn eentje te doen. Sinds ik fitness in Deventer bij Fit For Life Sports, vliegen de kilo’s eraf en zit ik een stuk beter in mijn vel. Ik ben dus enorm tevreden over deze sportschool en kan het iedereen aanraden om hier ook sportlessen te volgen!

fitness in Deventer

Gevarieerde en leuke lessen

Bij Fit For Life Sports is het mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten sport. Ik doe zelf bijvoorbeeld een keer per week aan crossboxing en daarnaast heb ik ook het Fit en Slank programma gevolgd. Dit werkt echt perfect bij mij en ik heb iedere keer weer heel veel zin om te sporten. De instructeurs van fitness in Deventer zijn heel professioneel en aardig en iedere sportles is weer een groot feest!

Stok achter de deur

fitness in Deventer

Aangezien afvallen mijn hoofddoel is, vind ik het erg fijn om coaching te krijgen. Er worden metingen van mijn gewicht, vetpercentage en omvang gedaan bij Fit For Life Sports. Daarnaast krijg ik ook elke week een nieuw eetmenu met boodschappenlijst mee. Dit geeft mij zoveel houvast en werkt voor mij als een stok achter de deur om mijn best te blijven doen. De sportlessen zijn altijd erg motiverend en natuurlijk word ik ook regelmatig afgemaakt. Toch loop ik na iedere les weer met een big smile naar buiten en ben ik erg trots op mezelf! Ik vind het echt ongelofelijk wat ik in 12 weken heb weten te bereiken en ik ben zo blij met het resultaat. Wil je ook een summer body en graag afvallen of bepaalde fitnessdoelen bereiken? Boek dan snel een gratis proefles bij fitness in Deventer en ontdek of deze sportschool bij jou past!