Nicotine, aroma’s, zelf maken: E liquid kopen voor je E sigaret

E liquid kopen

Tags: ,

Zonder vloeistof krijg je die E sigaret nooit aan de praat. Misschien heb je het apparaat al gekocht maar weet je nog niet welke vloeistof je erin moet doen? E liquid kopen is minstens zo belangrijk als de sigaret zelf. 

Hoe werkt een E sigaret?

E liquid kopen

De elektronische sigaret is een apparaat dat het gevoel van roken na kan doen maar dan minder schadelijk. De vloeistof stop je in de sigaret en deze wordt verbrand door het brandertje dat erin zit. De rook hiervan kun je inademen en daarom voelt het alsof je aan het roken bent. Hoewel een E sigaret ook risico’s meebrengt is het wel altijd minder schadelijk dan het echte roken en daarom gebruiken veel mensen het om te stoppen.

Wel of geen smaakje?

Je bepaalt eerst of je een smaakje wil in je vloeistof en dus in je elektronische sigaret. Daarnaast is het belangrijk of je wel of geen nicotine in je elektronische sigaret wil. Zo kun je de vloeistof gebruiken om langzaam aan je nicotineverslaving af te bouwen. Je kunt echter ook een vloeistof kiezen met een smaakje of meerdere smaken als je daarvan houdt. Vanille, appel of chocola: het bestaat allemaal.