Office manager opleiding volgen en twee diploma’s ontvangen

Met een office manager opleiding van Fabius haal je in 45 weken twee diploma’s. Het diploma voor de office manager opleiding is vergelijkbaar met een mbo-4 niveau. Je volgt per week één klassikale les. Zo houd je je routine en studiewerk op peil en ben je aan het eind van de 45 weken goed voorbereid op je examen. Het slagingspercentage voor de office manager opleiding van Fabius ligt erg hoog: meer dan 90% van de studenten slaagt voor de opleiding. Je ontvangt twee diploma’s, omdat je de eerste dertig weken eigenlijk een andere opleiding volgt.

Indeling van de opleiding

De eerste dertig weken volg je de opleiding administratief medewerker. Je sluit deze opleiding ook af met een examen. Hierna volg je nog 15 weken een soort specialisatie voor de office manager opleiding. Ook hier maak je weer een examen. Uiteindelijk heb je dus twee opleidingen gevolgd, twee examens gehad en heb je ook twee diploma’s. En gedurende de 45 weken dat je de office manager opleiding volgt, heb je nog voldoende tijd buiten je lessen en huiswerk om je bezig te houden met andere dingen.

Kosten

Je kunt bijvoorbeeld gewoon blijven werken voor een paar dagen per week. Dan vallen de kosten voor de opleiding ook mee. Het is mogelijk om de kosten voor de office manager opleiding te betalen in termijnen. Je betaalt dan 9 termijnen voor de eerste opleiding en 4 termijnen voor de tweede. Iedere maand betaal je een bedrag in plaats van de hele opleiding in één keer. De examens zitten niet bij het lesgeld inbegrepen. Het lesmateriaal wel. Kijk hier voor alle informatie over de office manager opleiding.