Onze zoektocht naar een makelaarskantoor in Veldhoven


Nadat wij eindelijk hadden besloten om een huis te willen gaan kopen voor het eerst, ging er een wereld voor ons open. Om te beginnen; de zoektocht naar een makelaarskantoor in Veldhoven. Want toen kwamen wij er pas achter dat er enorm veel keuze is wat dat betreft.

Onze keuze

Onze keuze is gevallen op maasmakelaars.nl uiteindelijk. De reden hiervoor was de professionele aanpak vanaf het eerste contact en de strakke website. Uiteindelijk na een aantal gesprekken en spannende weken verder mogen wij het dan ook eindelijk zeggen dat wij ons eigen huisje hebben in Veldhoven!

Gedurende deze gesprekken is ons enorm veel duidelijk geworden waar wij eerder praktisch gezien nooit iets van wisten. Denk hierbij aan alle officiƫle formulieren welke ingediend dienen te worden bij de notaris en de bank, hoe het zit met de Nationale Hypotheek Garantie en hoe wij het beste om kunnen gaan met mijn studieschuld. Dit heeft onze adviseur duidelijk uitgelegd en in geadviseerd hoe wij hierin het beste konden handelen en wat er voor ons mogelijk was met onze salarisstroken. Wij zijn dan ook blij dat wij voor deze partij gekozen hebben.