Slachtoffer van een ongeval? Letselschade advocaat Rotterdam helpt!

Letselschade bestaat uit alle kosten die je maakt als gevolg van een ongeval. Als je het slachtoffer bent van een ongeval, kun je helaas met dit soort kosten te maken krijgen. De schade kun je echter wel verhalen als een ander persoon of bedrijf aansprakelijk kan worden gesteld voor het ongeval. Letselschade advocaat Rotterdam helpt je met het gehele juridische traject en het opstarten van een rechtszaak.

Is een rechtszaak nodig?

Een rechtszaak is gelukkig lang niet altijd nodig. Vaak komen het slachtoffer en de aansprakelijke partij er samen wel uit. Toch is het aan te raden om in ieder geval altijd een letselschadespecialist in te schakelen na een ongeval. Deze specialist kan je helpen met het berekenen van de totale letselschade. Dit bestaat onder andere uit medische kosten, smartengeld, kosten voor huishoudelijke hulp en kosten voor schade aan persoonlijke bezittingen.

Indien de aansprakelijke partij niet wil betalen, kun je een rechtszaak starten om een schadevergoeding te eisen van deze partij. Een letselschade advocaat Rotterdam helpt je dan met het verzamelen van bewijs, het aansprakelijk stellen van de dader en het gehele juridische traject.