Stofafzuiging

Ben jij opzoek naar een stofafzuiging omdat jij in een omgeving verblijft of werkt waar veel stof vrijkomt? Wat je daar aan kunt doen is een stof afzuiger aanschaffen van Euro Manchetten. Bij het bedrijf Euro Manchetten vind jij producten die goed werken tegen stoffiltratie en Luchtfiltratie. Euro Manchetten zorgt er ook voor dat de stofafzuiging niet alleen zijn uiterste best doet en uiterst doelmatig is, maar ze zorgen ook ervoor dat het product betaalbaar. De filters zijn van een hoge kwaliteit en zijn opgebouwd uit enkelvoudige of meervoudige lagen.

Euro Manchetten
Met al meer dan 30 jaar ervaring is Euro Manchetten nog steeds actief op het gebied van Flexibele verbindingen en luchttechniek.
Euro Manchetten heeft naast filtertechniek en afzuigingen ook gericht op nog een 4 andere productgroepen. Flexibele manchetten, compensatoren, balgen en air Socks, verder leveren ze producten en accessoires van deze producten.

Stof bestaat uit onzichtbare en zichtbare zwevende deeltjes en delen vaste materie. Hoe groter de deeltjes zijn hoe minder de deeltjes door de ruimte heen zweeft. De deeltjes zijn zo klein net zoals bij metaalstof blijft het hangen in de lucht en vallen ze niet naar beneden. De stof kan de gezondheid zo bedreigen en daarom is het verstandig om een luchtafzuiging aan te schaffen, waarbij je de gezondheidsproblemen voorkomt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de stofafzuigingen? Neem dan een kijkje op de website en neem contact op met een van de medewerkers binnen het bedrijf.