Vakantiewerk Veldhoven dat lekker eten en gezellige collega’s met elkaar combineert!


Een aantal maanden geleden ging ik op zoek naar leuk vakantiewerk Veldhoven, omdat ik graag wat geld bij wil verdienen. Ik zag dat McDonald’s nog vacatures open had staan, dus solliciteerde ik hier in de hoop dat ik de hele zomer patat en hamburgers kon bakken. Twee dagen na het sturen van de sollicitatie werd ik al uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Leuk werk en nog leukere collega’s

Het gesprek was eigenlijk heel informeel en gezellig. Ik merkte al snel dat er een fijne sfeer in dit filiaal heerste. Gelukkig kreeg ik meteen na het gesprek te horen dat ik diezelfde week nog kon beginnen met werken. De eerste aantal dagen waren nogal hectisch, maar al snel begon alles te wennen en vond ik het heel leuk om hier te werken. Mijn collega’s zijn heel aardig, grappig en hardwerkend en meestal zijn de klanten ook heel gezellig. De McDonald’s heeft ruime openingstijden, dus dat betekent dat ik ook nog eens flexibele werktijden heb. De ene week werk ik vooral ochtenddiensten, terwijl ik de andere week vooral ‘s avonds en ‘s nachts werk. En uiteraard vind ik het leukste aan mijn vakantiewerk Veldhoven dat ik elke dag lekker kan eten!