Windscherm terras

Windscherm terras gezocht voor op het terras! Als eigenaar van een goedlopend restaurant blijf je dagelijks in de weer om je gasten het naar hun zin te maken. Van het bijknippen tot aan het geheel aanpakken van het terras gebeurd geregeld. Zo wilde ik maar al te graag windschermen laten plaatsen zodat onze gasten alsnog op het terras kunnen vertoeven, geen last hebben van de wind! Vindt het natuurlijk prachtig om te zien dat onze gasten terug komen omdat ze heerlijk hebben gegeten en hebben nagetafeld. 

Door te gaan zoeken naar windschermen heb ik een tal van bedrijven gezien waar ik terecht kon. Helaas viel er ook een hoop af aangezien of de kosten te hoog is of het kwaliteit niet naar behoren….

logo

Wie goed zoekt zal het vinden werd mij dan ook gezegd, en dit klopt ook! Ik ben namelijk terecht gekomen bij Xterior waar je een tal van windschermen kan vinden. Deze schermen kan je namelijk geheel zelf instellen naar wens. Jij kiest het formaat, kleur en design! Wanneer dit allemaal besproken is en op papier staat doen hun de rest, mijn toestemming hebben ze dus al!